home english you tube AMT facebook twitter 

Heeft u iets te vieren?

Operadiner / Theaterdiner / High tea

Het Amsterdams Marionetten Theater verzorgt speciaal voor uw gezelschap een opera diner, een opera high tea of een lunch of borrel, op een door u gewenste datum. De tafels zijn feestelijk gedekt, de zaal is met kaarslicht verlicht... Tussen de gangen van het diner door voeren de klassieke lindenhouten marionetten, in hun kostuums van zijde en fluweel, een opera of muziektheaterstuk voor u op. Ook een kort 'theatraal intermezzo' van enkele scenes is mogelijk.
Maximum aantal gasten bij tafelopstelling: 52 - 56.
Natuurlijk is het ook mogelijk een besloten voorstelling zonder diner, speciaal voor uw gasten, te organiseren. Maximum aantal gasten bij theateropstelling: 65.
Voor kleinere gezelschappen zijn er ook rondleidingen door het atelier en achter de schermen.

SFEERVOLLE, INTIEME THEATERZAAL
Het Amsterdams Marionetten Theater is gelegen vlakbij de Nieuwmarkt, het hart van de oude binnenstad. De intieme en sfeervolle theaterzaal - een voormalige smederij - is flexibel qua inrichting en is ook zeer geschikt voor presentaties, lezingen en recepties. Wij werken samen met diverse gerenommeerde cateraars.
Het theater bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station, de Dam en het Waterlooplein. Er zijn een aantal parkeerterreinen en een parkeerplaats voor touringcars vlakbij, en het theater is ook bereikbaar per (antieke) rondvaartboot.
Routebeschrijving

INFORMATIE EN PRIJZEN
De prijzen hangen af van uw specifieke wensen omtrent catering en programma.
Een privé voorstelling in het weekend of door de week is mogelijk vanaf 500,- (excl. catering). Een backstage programma (op ma. t/m vr.) is mogelijk vanaf 150,-.
Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Als u een korte email stuurt naar info@marionettentheater.nl ontvangt u van ons alle mogelijkheden en prijzen.
U kunt in uw mail evt. alvast aangeven hoe groot uw gezelschap ongeveer zal zijn, wat uw wensen zijn en of u een bepaalde periode in gedachten heeft.
Even bellen kan natuurlijk ook: 020-6208027 (Frederieke Cannegieter).

CLIENTEN
In ons theater waren onder meer te gast: Akzo Nobel (Raad van Bestuur), War Child, Koninklijke Academie van Wetenschappen en vele overheidsinstellingen en particulieren (bruiloften, verjaardagen, jubilea). Onze marionetten traden op in concert- en operazalen in Nederland (oa. Concertgebouw), Italie, Rusland, Frankrijk en Duitsland.

'What a great venue to bring people together. A memory that will last and be talked about for sure. The high tea was fabulous. The quality of the food was amazing.''

Heel veel dank voor al uw bijdragen aan een voor mij onvergetelijke dag. Het was allemaal genieten. Grandioos. De catering ook helemaal top. Wat een bijzonder lekker eten. Uitstekend. Uw bediening ook allervriendelijkst en hulpvaardig. Al met al een fantastische manier om mijn 60e verjaardag te vieren. Heel, heel veel dank hiervoor. '

'Everybody loved it. I never heard the caterers put out the food, suddenly the curtain opened and then it was all laid out and waiting for us. It was scrummy, very sensible to choose the Italian menu. It couldn't have been better.